Logo

Bønnesalat med grønne og hvide bønner - en lækker salat og dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønnesalat med grønne og hvide bønner - en lækker salat og dressing

 

En dejlig mættende salat sprængfyldt med gode proteiner. Tilsæt evt. lidt friskhakkede krydderurter som persille, basilikum, oregano eller mynte. Den er nem og enkel at lave

4 personer

 

#

2 dåser bønner (fx kidneybeans og hvide bønner)

250 g grønne bønner

1 rødløg

 

Dressing:

1 spsk vineddike

3 spsk olie

1-2 fed hvidløg

salt og peber

*

 

Hæld dåse-bønnerne på en sigte, skyl dem i rigeligt koldt vand og lad dem dryppe godt af.

Nip de grønne bønner og blancher dem i kogende letsaltet vand 3-4 min.

Rør en dressing af vineddike og olie.

Smag til med presset hvidløg, salt og peber.

Vend bønnerne med dressingen.

Pil rødløget, halver det og skær det i meget tynde skiver.

Vend dem i salaten og lad den trække min. 20 min.

Server som tilbehør til kød og fisk.

Salaten er også god at medbringe i en lille boks til frokost.

 

Bønnesalat med grønne og hvide bønner - en lækker salat og dressing



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her