Logo

Bønnesalat med fetaost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g grønne bønner
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 tsk tabasco
1 bundt persille
½ dl vand
salt og peber
75 g fetaost

Bønnerne nippes og koges i letsaltet vand i 4.-5 min., til de er møre, men stadig har bid. Lad dem afdryppe i en sigte.
Hak løg og hvidløg og svits dem i olien i 2 min.
Tilsæt bønner, tabasco, hakket persille og vand.
Lad salaten simre i 3 min. og smag til med salt og peber.
Skær fetaosten i tern og vend den i salaten før den serveres.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her