Logo

Bønnesalat med feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønnesalat med feta

350 g friske eller frosne hestebønner

350 g snittebønner, ribbede og halverede

400 g haricots vertes fra dåse, afdryppede og skyllede

115 g fetaost i tern

2 fed hvidløg, finthakkede

1 skalotteløg, hakket

2 spsk hakket frisk persille

4 spsk olivenolie

1 spsk citronsaft

salt og friskkværnet sort peber

 

A. Hæld hestebønnerne i kogende, letsaltet vand og kog dem i 1-2 min., til de lige er møre.

Hæld vandet fra og skyl dem under rindende, koldt vandt.

Lad dem dryppe af og kom dem i en stor skål.

 

B. Kog snittebønnerne i letsaltet vand i 3 min., til de lige er møre.

Hæld vandet fra og skyl dem under rindende, koldt vand.

Lad dem dryppe af og kom dem i skålen.

 

C. Tilsæt dåsebønner, feta, hvidløg, skalotteløg og persille.

Pisk olie og citronsaft sammen og hæld dressingen over bønnerne.

Vend bønnerne i dressingen og drys med salt og peber.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her