300 gram ukogte tigerrejer med skal 
2 fed hvidløg skåret i skiver 
jomfruolivenolie til stegning 
1 papaya skrællet og skåret i tern 
3 stk forårsløg skåret i tynde skiver 
½ bakke rucolasalat vasket og tørret 
salt og friskkværnet peber 
 
Dressing: 
2 spsk  yoghurt naturel 
2 spsk  cremefraiche 38 % 
2 spsk  crème fraiche 18 % 
2 spsk  koriander finthakket 
½ tsk  ingefær fintrevet 
½ tsk  grøn chili finthakket 
¼ tsk  cayennepeber 
lidt spidskommen 
salt og friskkværnet peber 
eventuelt limesaft 
 
Tigerrejer: Sautér tigerrejerne sammen med hvidløg i 5 minutter, på en 
meget varm pande, tilsat jomfruolivenolie. 
Krydr med salt og friskkværnet sort peber. 
Pil skallen af tigerrejerne. 
Der sidder en lille mørkebrun tarm i ryggen, som bør fjernes. 
Med en kniv skæres der forsigtigt få millimeter ned i ryggen, fra hoved til hale, og tarmen skrabes ud.
  
Dressing:
Bland alle ingredienserne i en stor skål og tilsæt tigerrejerne, papaya, 
forårsløg og rucolasalat. Vend grundigt rundt og server. 
Dryp eventuelt lidt limesaft over salaten.
  
Tips: Tigerrejerne kan med fordel serveres varme i salaten, det giver en 
god kontrast til den kolde papayafrugt og den cremede dressing.