Logo

Tigerrejesalat med papaya og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 gram ukogte tigerrejer med skal
2 fed hvidløg skåret i skiver
jomfruolivenolie til stegning
1 papaya skrællet og skåret i tern
3 stk forårsløg skåret i tynde skiver
½ bakke rucolasalat vasket og tørret
salt og friskkværnet peber
 
Dressing:
2 spsk yoghurt naturel
2 spsk cremefraiche 38 %
2 spsk crème fraiche 18 %
2 spsk koriander finthakket
½ tsk ingefær fintrevet
½ tsk grøn chili finthakket
¼ tsk cayennepeber
lidt spidskommen
salt og friskkværnet peber
eventuelt limesaft
 
Tigerrejer: Sautér tigerrejerne sammen med hvidløg i 5 minutter, på en
meget varm pande, tilsat jomfruolivenolie.
Krydr med salt og friskkværnet sort peber.

Pil skallen af tigerrejerne.
Der sidder en lille mørkebrun tarm i ryggen, som bør fjernes.
Med en kniv skæres der forsigtigt få millimeter ned i ryggen, fra hoved til hale, og tarmen skrabes ud.
 

Dressing:
Bland alle ingredienserne i en stor skål og tilsæt tigerrejerne, papaya,
forårsløg og rucolasalat. Vend grundigt rundt og server.
Dryp eventuelt lidt limesaft over salaten.
 

Tips: Tigerrejerne kan med fordel serveres varme i salaten, det giver en
god kontrast til den kolde papayafrugt og den cremede dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her