
 
Den fyldige salat er et pragtfuldt måltid i sig selv, men du
kan også strække den til 4 personer. som en forret. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stegetid: 15 min. 
 
#
125 g Puy-linser (se Tips)
2 stilke bladselleri 
2 gulerødder 
150 g bacon 
1-2 spsk vineddike 
1 spsk olie 
2-3 forårsløg 
1 bundt frisk kørvel 
2 æg 
salt og peber 
*
KOG linserne efter pakkens anvisning. 
SKRÆL grønsagerne, og skær dem i små terninger. 
SKÆR bacon i strimler, og rist dem gyldne i en gryde. 
Tilsæt grønsagerne, og steg under omrøring til alt er mørt
ca. 8 min. 
Tilsæt vineddike, og hæld det over i en skål. 
VEND de afdryppede linser i salaten sammen med fintsnittede
forårsløg og hakket kørvel, og smag til med salt og peber. 
KOG æggene 7-8 min., pil dem og skær dem i halve eller både.
Læg dem på salaten og server. 
 

 
TIPS: Puy-linser skal ikke udblødes, og er derfor nemme at
bruge til hurtig hverdagsmad. Andre udblødte linser kan bruges.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin