Logo

Lises sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g marinerede sild
2 dl cremefraiche 18%
3 fed hvidløg
1 lille Løg 
1 dl dild finthakket
1 tsk citronsaft
 
Skær sildene i mundrette stykker.
Rør cremefraiche med presset hvidløg, hakket løg, dild og citronsaft og vend sildestykkerne heri.
Stil sildene koldt i nogle timer indtil serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sardiner, marineredeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn omelet med salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkærgårdssildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarbertærteRabarbertærte - en kombination af sødt og surt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os