Logo

Lises sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g marinerede sild
2 dl cremefraiche 18%
3 fed hvidløg
1 lille Løg 
1 dl dild finthakket
1 tsk citronsaft
 
Skær sildene i mundrette stykker.
Rør cremefraiche med presset hvidløg, hakket løg, dild og citronsaft og vend sildestykkerne heri.
Stil sildene koldt i nogle timer indtil serveringen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?