Logo

Liver paste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Liver paste

(Leverpostej)

1 1/2 lb (700 g) pig's liver

10 oz (300 g) suet

2 oz (50 g) butter

2 oz (50 g) flour

3/4 pint (4 dl) milk

2 eggs

Salt  and ground black pepper

Powdered thyme or marjoram

 

Pass the liver and the suet separately through the mincer a couple of times.

Make a Bechamel sauce with the butter, flour and milk and melt in the suet very slowly, stirring con­stantly.

Cool and stir in the chopped liver.

Season with the salt, pepper, and thyme or marjoram and beat in the eggs one at a time.

Bake in the oven in a water-bath at 350°F (175°C) for about 1 hour until set.

 

When raw the liver paste is very suitable for freezing down, and may be placed in the oven directly from the freezer and baked 1-1 1/2 hours at 340°F (170°C).

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fjordrejer med citronmayonnaiseNyd en dejlig tivolimad mindst en gang denne sommer
• Røget ørred anrettet på tallerkenHvis du holder af røget fisk, må du helt enkelt prøve denne ret. Nyd den som den er til...
• Fyldt makrelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronmousseEn frisk og nem dessert til 2 personer. Det nemt at gange opskriften op, hvis I er flere
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!