Logo

Liver paste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Liver paste

(Leverpostej)

1 1/2 lb (700 g) pig's liver

10 oz (300 g) suet

2 oz (50 g) butter

2 oz (50 g) flour

3/4 pint (4 dl) milk

2 eggs

Salt  and ground black pepper

Powdered thyme or marjoram

 

Pass the liver and the suet separately through the mincer a couple of times.

Make a Bechamel sauce with the butter, flour and milk and melt in the suet very slowly, stirring con­stantly.

Cool and stir in the chopped liver.

Season with the salt, pepper, and thyme or marjoram and beat in the eggs one at a time.

Bake in the oven in a water-bath at 350°F (175°C) for about 1 hour until set.

 

When raw the liver paste is very suitable for freezing down, and may be placed in the oven directly from the freezer and baked 1-1 1/2 hours at 340°F (170°C).

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TorskerognssalatTorskerogn smager fantastisk og er nemt og enkelt at tilberede - sæson i de første måneder...
• Kødboller og croutoner på hvidløgsspaghetti En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æg og baconServer et hurtigt og lækkert stykke smørrebrød med æg og bacon - en udødelig klassiker
• Williamspære svøbt i smørdej samt abricoskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os