Logo

Livorno sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 røgede sild
2 kogte kartofler
½ dl fransk dressing
1 æble
Grønne krydderurter
 
Sildene gøres i stand. Hoved og hale gemmes.
Kartofler og æble skæres i terninger og blandes med de hakkede sild.
Det hele vendes i dressingen, tilsat krydderurterne.
På et fad formes det hele som sild og hoved og hale anbringes på den oprindelige plads.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her