Logo

Livorno sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
2 røgede sild
2 kogte kartofler
1/2 dl fransk dressing
1 æble
Grønne krydderurter
 
Sildene gøres i stand. Hoved og hale gemmes.
Kartofler og æble skæres i terninger og blandes med de hakkede sild.
Det hele vendes i dressingen, tilsat krydderurterne.
På et fad formes det hele som sild og hoved og hale anbringes på den oprindelige plads.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlomkålssouffleEn souffle er en ret æggeret og kan laves med mange ingredienser- måske er...
• Omelet med skinke og fennikelOmeletter kan laves på mange måder og kan afhængig af indhold spises til både...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.