Logo

Livorno sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 røgede sild
2 kogte kartofler
1/2 dl fransk dressing
1 æble
Grønne krydderurter
 
Sildene gøres i stand. Hoved og hale gemmes.
Kartofler og æble skæres i terninger og blandes med de hakkede sild.
Det hele vendes i dressingen, tilsat krydderurterne.
På et fad formes det hele som sild og hoved og hale anbringes på den oprindelige plads.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbleflæsk 4Traditionelt æbleflæsk, her med frisk timian - altid populært.
• LøgtærteDenne nemme og lækre løgtærte er et godt alternativ til andre tærter, da der ikke er kød...
• Asparges i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-pindsvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os