Logo

Linsesalat med bacon og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Linsesalat med bacon og æg

 

Den fyldige salat er et pragtfuldt måltid i sig selv, men du kan også strække den til 4 personer. som en forret.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 15 min.

 

#

125 g Puy-linser (se Tips)

2 stilke bladselleri

2 gulerødder

150 g bacon

1-2 spsk vineddike

1 spsk olie

2-3 forårsløg

1 bundt frisk kørvel

2 æg

salt og peber

*

KOG linserne efter pakkens anvisning.

SKRÆL grønsagerne, og skær dem i små terninger.

SKÆR bacon i strimler, og rist dem gyldne i en gryde.

Tilsæt grønsagerne, og steg under omrøring til alt er mørt ca. 8 min.

Tilsæt vineddike, og hæld det over i en skål.

VEND de afdryppede linser i salaten sammen med fintsnittede forårsløg og hakket kørvel, og smag til med salt og peber.

KOG æggene 7-8 min., pil dem og skær dem i halve eller både.

Læg dem på salaten og server.

 

Linsesalat med bacon og æg

 

TIPS: Puy-linser skal ikke udblødes, og er derfor nemme at bruge til hurtig hverdagsmad. Andre udblødte linser kan bruges.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?