Logo

Limfjordssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg ferske sild,
ca. 4 dl eddike,
1 tsk salt,
¼ tsk hvid peber.
Marinade:
2 dl eddike,
50 g sukker,
2 tsk karry,
1 rødløg.

Sildene renses og udbenes. Eddike, salt og peber blandes godt og heri trækker sildene et døgn. Tages derpå op, løber af og arrangeres i et aflangt fad.
Eddike, vand og sukker koges, og når marinaden er afkølet tilsættes karryen, hvorefter den hældes henover sildene i skålen. Skal trække i lagen 2-3 timer inden serveringen.
Pyntes med tynde ringe af rødløget.
--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
6023-12-2013 10:04:08 madABC
Vi kan ikke få kontakt til indsenderen af opskriften, men vil foreslå at springe vandet over.
6122-12-2013 21:32:53 Alan
Der mangler angivelse af hvor meget vand der skal i marinaden?

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?