Logo

Limfjordssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg ferske sild,
ca. 4 dl eddike,
1 tsk salt,
1/4 tsk hvid peber.
Marinade:
2 dl eddike,
50 g sukker,
2 tsk karry,
1 rødløg.

Sildene renses og udbenes. Eddike, salt og peber blandes godt og heri trækker sildene et døgn. Tages derpå op, løber af og arrangeres i et aflangt fad.
Eddike, vand og sukker koges, og når marinaden er afkølet tilsættes karryen, hvorefter den hældes henover sildene i skålen. Skal trække i lagen 2-3 timer inden serveringen.
Pyntes med tynde ringe af rødløget.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆggesandwichÆggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit
• Marineret sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BidesildBidesild er oprindeligt betegnelsen for rå spegesild, der spises direkte fra salttønden. I...
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
6023-12-2013 10:04:08 madABC
Vi kan ikke få kontakt til indsenderen af opskriften, men vil foreslå at springe vandet over.
6122-12-2013 21:32:53 Alan
Der mangler angivelse af hvor meget vand der skal i marinaden?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os