Logo

Limesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g Sildefileter
2 Løg
1 Porre
1 bdt dild

Lage:
3 Lime frugter
1 ½ dl Sukker
1 dl Vand
2 Laurbærblade
5 Nelliker
5 Allehånde
5 Hvide peberkorn

Riv skallen af 1 lime og pres saften af alle tre.
Bland det med de øvrige ingredienser og giv lagen et 3-4 min. langt opkog.
Smag evt. til med lime eller sukker og køl af.
Skær løg og porre i ringe og læg lagvis med sildene og dilden.
Stil dem koldt under pres og lad dem trække i mindst 1 døgn før de spises.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?