Logo

Rosenkål og pastinak mos med yoghurt creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g pastinak.
500 g rosenkål
½ tsk chiliflager.
1 spsk olivenolie til stegning
50 g mandler.
1 dl skummetmælk.
2 spsk olivenolie.
1 bdt persille, hakket
1 bdt   dild.
1 bdt purløg
2 spsk citronsaft
2 dl græsk yoghurt
Salt og peber
 
Skræl pastinakkerne, hak dem i små terninger, tilsæt salt og kog dem i
ca. tyve minutter, 
Rosenkålene halveres og steges i olivenolie sammen med chiliflagerne, på
mellemvarme, i ca. 5-8 minutter.
Steg mandlerne med til sidst.
Når pastinakken er kogt færdig, hældes vandet fra og de moses sammen
med skummetmælken og olien, smages til med salt og peber.
Persille, dild og purløg hakkes fint og røres i yoghurten sammen med
citronsaften og det hele blandes.
 
Tips: Et rigtig godt alternativ til sauce og kartofler fx. til berberi
andebryster.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her