800 g  pastinak. 
500 g  rosenkål 
½ tsk  chiliflager. 
1 spsk  olivenolie til stegning 
50 g  mandler. 
1 dl  skummetmælk. 
2 spsk  olivenolie. 
1 bdt  persille, hakket 
1 bdt   dild. 
1 bdt  purløg 
2 spsk  citronsaft 
2 dl  græsk yoghurt 
Salt og peber
 
Skræl pastinakkerne, hak dem i små terninger, tilsæt salt og kog dem i 
ca. tyve minutter,  
Rosenkålene halveres og steges i olivenolie sammen med chiliflagerne, på 
mellemvarme, i ca. 5-8 minutter.
Steg mandlerne med til sidst. 
Når pastinakken er kogt færdig, hældes vandet fra og de moses sammen
med skummetmælken og olien, smages til med salt og peber.
Persille, dild og purløg hakkes fint og røres i yoghurten sammen med 
citronsaften og det hele blandes.
  
Tips: Et rigtig godt alternativ til sauce og kartofler fx. til berberi 
andebryster.