![Balsamisk vinaigrette-sauce - glutenfri Her en en opskift på en sauce til glutenallergikere. Opskiften indeholder blandt andet hvidløg og sennep, og er en godt alternativ til for eksempel flødebaserede saucer.](/images/articles/s2/2015/4/23/balsamisk-vinaigrette-sauce---glutenfri.jpg)
4 dele jomfru-olivenolie
1 del balsamico vineddike
1 fed hvidløg - enten skåret i halve eller knust
1 teskefuld sennep
salt og peber
Rør jomfru-olivenolie, balsamico vineddike, hvidløg - enten skåret i halve eller, for at give mere smag, knust - sennep, salt og peber sammen i en skål.
Læg låg over og ryst blandingen godt sammen.
Tilsæt krydderier efter behag.
99 kcal; 0 g protein; 11 g fedt, heraf 11 g mættet; 0 g kulhydrat; 0 g fibre; 0 mg natrium; 0 mg kalcium