Logo

Bananbrød fra USA

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bananbrød fra USA


Denne type bananbrød stammer oprindeligt fra USA. Brødet kan bruges som morgenmad, som tilbehør eller som "kage" serveret til eftermiddagskaffen.


#

225 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
100 g sukker
1 æg
1/2 dl rapsolie eller anden madolie
korn af 1 stang vanilje
4 mellemstore mosede bananer
*

 
Bland hvedemel, bagepulver, kanel, sukker og salt.
Mos æg, olie og vanilje sammen og vend blandingen sammen med de tørre ingredienser.

Vend bananerne i dejen med en gaffel.
Hæld dejen i en bageform og bag brødet ved 180 °C i 60-70 minutter.
Afkøl lidt før brødet vendes ud af formen. 

 





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MinirugbrødDejlige, sunde brød til madpakker og mellemmåltider
• Stenalderbrød med frugtDer var hverken brød eller kager i stenalderen, men vi kan godt bage med...
• Chilistykker En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner, ovnbagteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
52730-04-2010 19:12:21 madABC
Tak til Dorit Bach

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!