
    
   
Det er aldrig dårligt med hjemmebagt brød! Bag dit eget
ciabattabrød - der bliver fire brød af denne lette opskrift. Servere det fx til
en tomatsuppe. Hjemmebagt ciabatta flutes, så bliver det ikke bedre.
Vær opmærksom på at dejen skal hæve i 1 time. 
Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 8 pers. Denne
opskrift er nem
 
# Ingredienser
300 g durummel 
700 g hvedemel 
1-2 spsk olie 
2 spsk salt 
5½ dl lunken vand 
25 g gær 
 
* Tilberedning
Gæren udrøres i det lunkne vand. 
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem
i 5 minutter. 
Dejen skal blive blød og smidig. Den må ikke blive for fast.
Dejen deles i 4 stykker.
 
Drys mel ud på bordet og rul dejen ud til fire lange pølser
som lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. 
Dæk til med et klæde og lad dem hæve i 1 times tid.
Forvarm ovnen til 250 °C og stil ciabatta flutes ind på den
nederste ovnribbe. 
Skru med det samme ned til 220 °C og bag dem i 15-20
minutter.