Logo

Basilikumfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne fløde med basilikum, citron og cremefraiche kan bruges som sauce til for eksempel kød. Husk at retten skål stå og trække et par timer inden servering

 

 

Madopskrift billede

 

 

1 ½ dl cremefraiche 18%
1 ½ dl fløde
1 citron
salt og peber
1 bdt rød basilikum
1 bdt grøn basilikum
 
cremefraiche og fløde piskes sammen og smages til med citronsaft, salt, peber og rigeligt plukkede basilikumblade (skal helst trække 1-2 timer inden servering).

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ciabatta med durumhvedeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RisengrønEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• EsdragonsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdejstærter med jordbær og vaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!