Logo

Basilikumkartofler - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Basilikumkartofler - diabetiker

Ide til lækkert mellemmåltid eller tilbehør

 

# Ingredienser

200 g kartofler

2 tomater

1 fed hvidløg

½ bundt basilikum

1 tsk olie

20 g samsø (30+)

 

* Tilberedning

A. Kog kartoflerne møre med skræl i saltet vand, ca 25 min.

 

B.) Hæld kogende vand over tomaterne, flå dem og skær dem i tern.

Pil hvidløget og skær det i tern.

Skær basilikumbladene i strimler og bland dem med tomat, hvidløg og olivenolie.

 

C. Halver kartoflerne, kom basilikumblandingen på, derefter osten og bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 10 min.

 

Pr portion 1260/301 kJ/kcal. 11 g protein. 9 g fedt. 39 g kulhydrat. 7 g fibre.

 

Tips: Stil om sommeren basilikumplanten på en solrig altan, så vokser den endnu kraftigere og giver endnu mere krydrede blade. Men det bliver også hurtigt for koldt for den varmeelskende plante. Allerede under 15 °C indstiller den væksten!



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnkartofler som i AustralienDenne lækre kartoffel ret smager dejligt som tilbehør til alle retter, men er måske især...
• HasselbackkartoflerHasselback kartofler smager helt fantastisk. Denne opskrift på hasselback kartofler er...
• Kartofler på glas - Henkogte kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bærtrifli med cremefraicheDu kan hurtigt lave denne dessert, hvis du har lidt god saft og syltetøj i huset
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
13022-08-2014 18:16:17 Ingrid Taarnhøj
God opskrift

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!