Logo

Beurre blanc med lime og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beurre Blanc er en smørsauce lavet på eddike og hvidvin. Saucen stammer oprindeligt fra Loiredalen i Frankrig. Her er saucen lavet med et lille twist i form af lime og citron. Velbekomme

 

 

50 g skalotteløg
5 dl hvidvin
500 g koldt smør
½ dl vineddike
1 lime
1 citron

Finsnit skalotteløgene og damp dem i lidt klaret smør.

Nedkoges med vineddike og hvidvin, til kun det halve.
Piskes derefter op med det kolde smør.

Smages til med lidt lime og citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her