Logo

Blåbærsirup 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blåbærsirup 2 

 

Siruppen kan bruges som tilbehør til morgenmadsprodukter, pandekager, brød eller ost - prøv fx Pecorinoost med rugbrødschips og blåbærsirup.

 

# Ingredienser

300 g friske eller frosne blåbær
½ dl vand
200 g rørsukker
1 stang vanilje, flækket

 

* Tilberedning

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og bland dem med lidt af sukkeret.

Kog blåbær op med vand, rørsukker og vaniljestang under omrøring i 30 min.

Skold et sylteglas og skyl det efterfølgende med Atamon.

Sigt blåbærsiruppen, i en fintmasket sigte direkte over i sylteglasset.

Siruppen opbevares på køl.

 

Bruges som tilbehør til ost, morgenmadsprodukter, pandekager og brød.

 

Energi pr. person:
945 kJ (225 kcal)

Energifordeling pr. 100g:
Protein: 0,5 %
Fedt: 0,5 %
Kulhydrat: 99 %

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her