Siruppen kan bruges som tilbehør til morgenmadsprodukter,
pandekager, brød eller ost - prøv fx Pecorinoost med rugbrødschips og
blåbærsirup.
# Ingredienser
300 g friske eller frosne blåbær
½ dl vand
200 g rørsukker
1 stang vanilje, flækket
* Tilberedning
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og bland dem med lidt
af sukkeret.
Kog blåbær op med vand, rørsukker og vaniljestang under
omrøring i 30 min.
Skold et sylteglas og skyl det efterfølgende med Atamon.
Sigt blåbærsiruppen, i en fintmasket sigte direkte over i
sylteglasset.
Siruppen opbevares på køl.
Bruges som tilbehør til ost, morgenmadsprodukter, pandekager
og brød.
Energi pr. person:
945 kJ (225 kcal)
Energifordeling pr. 100g:
Protein: 0,5 %
Fedt: 0,5 %
Kulhydrat: 99 %
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +