
 
Rød bladbede 3-4 blade pr. couv. 
Feldsalat 2 bundter 
Rucola 1 bundt 
Mozzarella 100 g pr couv. 
Grønne asparges 6-8 pr couv. 
Soltørrede tomater 6-8 pr couv. 
Panchetta 100 g pr. couv. 
Brød 1 stk pr couv. 
Hvidløg og persille 
Olie 6 spsk (gerne olivenolie) 
Eddike 3 spsk (gerne hvidvinseddike) 
Skær enderne af de grønne asparges, og blancher dem forsigtigt i vand med lidt salt og smør i. 
De skal stadig være med bid i. 
Skyl de røde bladbeder og skær dem i grove strimler. 
Olie, eddike, salt og peber blandes i en skål og piskes, til salten er smeltet. 
Heri kommes den røde bladbede, plukket og skyllet rucula. 
Bland det i dressingen. 
Pluk mozzarellaen i passende stykker og kom den i salaten sammen med de soltørrede tomater, asparges skåret i passende stykker og ristet panchetta.