Logo

Bladbedesalat, rød, med grønne asparges og panchetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne salat med bladbede (kaldes også sølvbede), soltørrede tomater og mizzarella er godt som tilbehør til de fleste kød og fiskeretter. Serveres gerne med godt brød til.

 

Rød bladbede 3-4 blade pr. couv.
Feldsalat 2 bundter
Rucola 1 bundt
Mozzarella 100 g pr couv.
Grønne asparges 6-8 pr couv.
Soltørrede tomater 6-8 pr couv.
Panchetta 100 g pr. couv.
Brød 1 stk pr couv.
Hvidløg og persille
Olie 6 spsk (gerne olivenolie)
Eddike 3 spsk (gerne hvidvinseddike)

Skær enderne af de grønne asparges, og blancher dem forsigtigt i vand med lidt salt og smør i.
De skal stadig være med bid i.
Skyl de røde bladbeder og skær dem i grove strimler.
Olie, eddike, salt og peber blandes i en skål og piskes, til salten er smeltet.
Heri kommes den røde bladbede, plukket og skyllet rucula.
Bland det i dressingen.
Pluk mozzarellaen i passende stykker og kom den i salaten sammen med de soltørrede tomater, asparges skåret i passende stykker og ristet panchetta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her