Logo

Bladselleri med æbler og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne ret med bladselleri, æbler og valdnødder. Kan bruges som tilbehør til for eksempel grillmad, som let frokostret med brød til, eller til de fleste kødretten. Velbekomme.

 

8 stilke bladselleri
2 coxorange-æbler
8-10 valnødder
1 spsk hakket bredbladet persille
olie
smør
salt og peber

Bladsellerien skylles og skrubbes. Skræl trådene af. Skær bladsellerien på skrå i stykker på 5 cm. Kog den i letsaltet vand i 2-3 minutter og stil til side. Blanchér valnødderne. Fjern skindet og hak dem. Skræl æblerne og skær hvert æble ud i 10 både.
Æblerne steges i lidt jordnødde- eller valnøddeolie. De skal vendes, så de bliver brune på begge sider. Tilsæt en klat smør og den blancherede bladselleri. Drys med salt og peber og tilsæt valnødder og bredbladet persille. Ryst panden, så ingredienserne blandes.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her