Logo

Fyldte champignon 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 store flade champignoner
75 g smør blødgjort
2-3 fed hvidløg finthakket
2 spsk rasp
1 spsk persille finthakket
 
Tør champignonerne rene og skær stokkene af så tæt på hovedet som
muligt.
Mos smør og hvidløg sammen.
Læg champignoner med undersiden op på en smurt bageplade og dup dem
med hvidløgssmørret.
Dæk dem med folie og sæt dem i ovnen i 15-20 minutter ved 180ºC, eller
ind til de er møre.
Tag folien af, og kom rasp og persille på.
Grill champignonerne ved høj varme, indtil raspen er brun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her