Logo

Fyldte champignon 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

olivenolie
champignon
hakket hvidløg
persille
salt

fjern stokken fra champignonerne og kom dem på en varm pande med et par dråber olivenolie med hatten opad, efter et minut, vend dem om og kom en blanding af salt, hvidløg, persille og olivenolie i hullerne (hvor stokken var), skru lidt ned for varmen og giv dem et par minuter indtil de serveres.
Kan spises for sig selv med brød til eller som tilbehør til kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her