Logo

Fyldte courgetter med valnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store courgetter
3 spsk olivenolie
1 mellemstort hakket løg
2 fed knust hvidløg
225 g bulgur, skyllet og afdryppet
2 røde peberfrugter, i tern
stødt allehånde
salt
peber
3 dl bouillon
1 - 2 tsk Maizenamel
25 g hakkede valnøddekerner

Courgetterne blancheres 3-4 min i kogende vand.
Skær dem igennem, udhul dem og hak kødet groft.
Svits løg og hvidløg 3-4 min i olien.
Kom bulgur, rød peber, hakkede courgetter og allehånde i.
Tilsæt lidt bouillon, lad det simre 10 min. under omrøring.
Forvarm ovnen til 180ºC.
Fyld courgette- skallerne med blandingen, sæt dem i et fad og dæk evt. med folie.
Bages 25 min.
Skyen hældes i en gryde, evt. ost i bradepanden skal med.
Skyen jævnes med Maizenamel og tilsættes hakkede valnøddekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her