Logo

Fyldte ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 lille dåse henkogte ferskner

100 g flødeost

1 spsk fløde

12 hakkede valnøddekerner

 

Lad frugtstykkerne dryppe af og læg dem på den runde side.

Mos flødeosten med fløden og fordel den i de udhulede frugter.

Pynt med hakkede valnøddekerner og server stykkerne til vildtsteg, kalkun eller farsretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her