
 
½ kg blomkålsbuketter 
5 spsk vegetabilsk olie 
1 spsk hele spidskommen 
225 gram faste, kogte kartofler 
1 tsk stødt spidskommen 
½ tsk stødt koriander 
¼ tsk gurkemeje 
¼ tsk cayennepeber 
1 stk grofthakket, frisk grøn chili 
1 tsk stødt og ristet spidskommen 
Læg blomkålen i blød en halv time, så den bliver sprød, og lad den dryppe af. Steg de hele spidskommen i en pande og tilsæt blomkålene. Brun dem meget let. Læg låg på og steg i 3-6 minutter, til kålen er mør. 
Skær kartoflerne i 2 cm. store stykker, kom dem i panden og rør rundt. Tilsæt krydderierne og rør godt rundt. 
Tilsæt salt og peber, rør rundt og lad det stå på mellemste blus i 2-3 minutter eller lidt mere. Serveres med indisk brød - chapati eller poori.