Logo

Blommepickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pickles er en slags konserves. I denne opskrift med blommer bliver de konserveret med Atamon. Prøv det som tilbehør.

 

1 kg blommer
200 g farin
200 g skalotteløg
25 g smør
dijon sennep efter smag
Atamon
evt. vineddike


 
Blommerne halveres og udstenes.
De kommes i en gryde med farin og et par spsk vand.
De varmes langsomt op, til de danner en sukkerlage.
Løgene dampes møre under låg.
Blommerne moses let ud i lagen, og løgene vendes.
Det tilsmages med sennep, og evt. vineddike.
Til sidst Atamon og det kommes på glas.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelmos med porresuppe og tranebærkompotServer retten som let hovedret eller som tilbehør til mørkt kød, gerne vildt eller bare en...
• Tomatstuvet aubergineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold blomkålsretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hytteost med råsyltEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os