Logo

Blommesauce, krydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil prøve en lækker blommesauce, så se her. Blommesaucen krydres blandt andet med ingefær og chili. Saucen er perfekt til ovnretter eller koteletter.



500 gram udstenede svesker eller kirkesblommer
1 ¼ dl risvin
50 gram brun farin
1 tsk groft salt
3 spsk olie
1 stykke ingefær ca. 5 cm. (revet fint)
4 fed hvidløg knust
½ tsk finthakket grøn chili

*
 
Kom blommer og risvin i en stålgryde og kog det under låg i 5-10
minutter, eller til blommerne er bløde.
Blend blandingen til en glat masse, og hæld den tilbage i gryden.
Rør sukker og salt i og kog pureen tyk.
Varm olien i en lille tykbundet gryde og lynsteg ingefær, hvidløg og chili i
ca. 30 sekunder.
Rør denne blanding i saucen og kog 1 minut, eller til saucen er meget tyk
og blank.

Serveres til koteletter og som dyppesauce, eller kom den i ovnretter med
kød, til at give frugtsmag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her