Logo

Blommesyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne lækre syltetøj med blommer og valnødder er let at lave og smager dejligt. Prøv den i pandekager, på morgenbrød eller på nybagte boller.



1 1/2 kg blommer
100 g valnødder
500 g sukker
1 spsk kanel
konserverings og marmeladepulver fx Ideal 

*
 
Blommerne halveres, udstenes og hældes med de grofthakkede valnødder, sukker og kanel skiftevis i en gryde, hvor de trækker i en halv time.
Koges i ca. 20 minutter ved jævn varme.
Konserverings og marmeladepulver røres efter pakkedosering.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Provencalske tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Den grønneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rullet perlehønebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MoritskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os