Logo

Blomme-æblemarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjemmelavet marmelade skal man som regel ikke undervurderer. Og denne blomme-æble marmelade er ingen undtagelse. Prøv marmeladen til morgenbrødet eller nybagte boller.



2 kg æbler
1 kg blommer
2 dl vand
2 tsk citronsyre eller 2 spsk citronsaft/Citrus Nekta
500 g sukker
1 tsk ingefær
2 tsk Atamonpulver eller 4 tsk flydende Atamon

*
 
De skyllede ituskårne æbler befries for blomst, stilk og kernehus og blommer udstenes.
Herefter males frugterne gennem kødmaskinen.
Mosen koges i vandet under låg 10 min.
Tilsætning af citronsyre/citronsaft holder mosen lys.
Sukkeret drysses i og koges med endnu 10 min.
Vanila og Atamon røres i.
Marmeladen kan smages til med ingefær, kanel eller Vanila.
Marmeladen fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her