Logo

Blue Cheese Dip - Dip med blåskimmelost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne dip med blåskimmelost er let at lave og smager glimrende. Prøv den som lille snack til gæsterne inden aftensmaden næste gang i holder selskab. Server med godt brød eller æble.



7 skiver bacon
2 finthakkede fed hvidløg
200 g flødeost
1 dl fløde 13%
100 g blåskimmelost
2 spsk fintklippet purløg
3 spsk mandelflager

*


Bacon ristes helt sprød, køler af og smuldres.
Blandes godt med resten undtagen mandler og kommes i et lille ovnfast
fad.
Mandlerne fordeles på toppen, og hele herligheden bages ved 200°C til mandlerne er gyldne - ca. 30 minutter.
Det anbefales at man bruger terninger/fingre af godt brød samt skiver
af æble til at dyppe.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrysauce 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomater, bagtHar man drivhus, så kender man problemet. Når tomaterne endelig er modne, kan man aldrig...
• KaviarmayonnaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolade isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os