Logo

Bourgognesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne sauce med rødvin er let at lave og smager himmelsk. Prøv den som tilbehør til for eksempel røde kødretter. Server gerne med et godt glas rødvin. Perfekt til gæster.


50 g persillerødder
1 finthakket løg
1 laurbærblad
1 stk timian
50 g i tern bacon
50 g champignoner
Smør
5 dl rødvin

*

Rist bacon i en gryde til det er lysebrun. Tilsæt løg og champignons og lad det dampe ca. 5 min. Tilsæt krydderierne.

Tilsæt rødvin og lad det koge ind til det halve. Saucen sigtes.

Kog op og jævn med smørret til en let sauce. Smag til med salt og cayenne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her