Logo

Bouillonris med vilde ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bouillonris med vilde ris


Disse ris med bouillon er lette og lave og smager dejligt. Retten smager lækkert som tilbehør til for eksempel kylling. Server gerne med en salat.


#

60 gram vilde ris
5 dl hønsebouillon
3 dl lange ris
ca. 1 tsk balsamico eddike
lidt koldt smør
salt og peber

*

 
Skyl de vilde ris med koldt vand gennem en finmasket sigte.
Hæld dem i en gryde sammen med bouillon.
Kog op og læg låg på. Lad dem småkoge 20 minutter.
Hæld de lange ris i, rør rundt og kog op.
Læg igen låg på og lad blandingen småkoge 10-12 minutter.
Væden skal næsten være helt opsuget.
Virker blandingen for tør, så hæld en smule væde ved.
Tag gryden af varmen og lad risene trække 10-12 minutter.
Smag til med peber, og måske en smule salt.
Smag også til med lidt balsamico.
Rør et par små smørklatter i og hæld risblandingen op i en skål.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risrand med grønsagerFyld risranden med alle mulige lækre grønsager efter smag og sæson, og vips, så står der...
• RistarteletterEn risbund omslutter fyldet med bacon, løg, gulerødder og purløg. Perfekt at servere til...
• Risalamande med kirsebærsauceHusk at gemme en hel smuttet mandel i skålen med risalamande - og at købe mandelgave
• Hindbærpocheret pære med druesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os