Logo

Bouillonkartofler med grøntsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bouillonkartofler med grøntsager


Bouillonkartofler laves, som navnet antyder, med bouillon. Her laves retten også med blandt andet gulerødder og porrer. Lækkert tilbehør til blandt andet kødretter


#

Løg

Gulerødder

Porre

Kartoffel

bouillon

persille

*


Hakket løg, fin brunoise (hakkede fint) af gulerødder og porrer dampes i smør, tilsættes tykke skiver rå kartofler, krydres med salt og hvid peber.

Hæld bouillon (fra retten) på, så kartoflerne netop dækkes.

Kartoflerne simrer under låg, til de er møre.

Ved anretningen tilsættes hakket persille.



Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelpandekager med gulerodssalat - Opskriften får du herKartoffel-pandekager serveret med gulerodssalat, frisk hytteost og drysset med purløg....
• Sød kartoffelkage med æbleSpar på sukkeret og få en dejlig svampet og saftig kage ved at tilsætte sød kartoffel i...
• KartoffelmosKartoffelmos er en kendt og populær ret i de fleste danske hjem. Kartoffelmos bruges i det...
• Æblekompot med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os