Logo

Bouillonkartofler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bouillonkartofler 2


Disse kartofler er let og nemt tilbehør til for eksempel kødretter. De er perfekte som tilbehør til aftenmad for hele familien.


#

600 g skrællede kartofler
3 dl bouillon eller suppe
2-3 løg

*
 
Kartofler og løg skæres i tynde skiver og lægges lagvis i et ovnfast fad.

Bouillonen/suppen hældes over.
Fadet stilles i ovn 45 min. ved 200 ºC. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spansk kartoffel salatNem og lækker opskrift på Spansk-inspireret kartoffelsalat med tomat og peberfrugt
• Kartoffellasagne med gedeost og baconTynde kartoffelskiver bagt i lag med bacon, gedeost og rosmarin en dejlig vinterret...
• Salat af nye kartofler og gulerødderSæt en smuk og sommerlig salat på bordet, måske til en Pinsefrokost. Server med brød og...
• Hvid chokolade isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os