Logo

Bouillonkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bouillonkartofler

 

Kartofler giver en god bund i grønne retter. Nyd retten som den er på en kødfri dag, eller server den som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

4 personer. Arbejdstid: 25 min. Kogetid: ca. 30 min.

 

#

1¼ kg små nye kartofler

2 rødløg

1 squash

3 fed hvidløg

500 g cherrytomater

½ tsk salt

friskkværnet sort peber

8 dl grønsagsbouillon

1 bundt persille eller lidt løvstikke

*

 

Skrub eller skrab kartoflerne, og halver dem.

Pil rødløgene og vask squashen.

Skær løg og squash i tykke skiver.

Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.

Skyl tomaterne.

 

Læg kartofler, løg, squash, hvidløg, tomater, salt og peber i en bredbundet gryde.

Hæld bouillon ved, så kartoflerne er næsten dækket.

Giv det et stille opkog, skru ned, og lad retten simre under låg i 30 min.

 

Tjek med en lille spids kniv, om kartoflerne er møre.

Kog lidt længere, hvis de endnu ikke er møre.

Smag evt. til med ekstra salt og peber.

 

Drys kartoflerne med hakket persille eller løvstikke, og server.

 

Bouillonkartofler


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her