Logo

Spansk suppe med chorizo og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spansk suppe med chorizo og kartofler

Den spanske suppe er kogt med stærkt krydret chorizopølse. Kartofler og grønsager giver masser af fylde.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 40 min. 4 personer

 

#

2 løg

2 røde snackpeberfrugter

2 fed hvidløg

400 g kartofler

1 håndfuld basilikum, persille eller oregano

1 spsk, olie

200 g friske chorizopølser

1 tsk paprika

2 dåser hakkede tomater

1 liter grønsagsbouillon eller vand

salt

1-2 spsk sherryeddike eller balsamico

Tilbehør: brød

*

 

Pil løgene og skær dem i skiver.

Rens peberfrugterne og skær dem i skiver.

Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint.

Skræl kartoflerne og skær dem i terninger.

Skyl krydderurterne og hak dem groft.

Svits løg og peberfrugter i en gryde med olie.

Flæk chorizoerne og skær dem i ½ cm tykke skiver.

Svits pølsen sammen med grønsagerne i et par min.

Tilsæt hvidløg, paprika, tomater og bouillon eller vand.

Giv suppen et opkog, tilsæt kartoflerne og lad suppen koge i 30 min.

Tilsæt krydderurter og smag til med salt og evt. lidt eddike.

Server suppen med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her