Logo

Bouillonkartofler med grøntsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bouillonkartofler med grøntsager


Bouillonkartofler laves, som navnet antyder, med bouillon. Her laves retten også med blandt andet gulerødder og porrer. Lækkert tilbehør til blandt andet kødretter


#

Løg

Gulerødder

Porre

Kartoffel

bouillon

persille

*


Hakket løg, fin brunoise (hakkede fint) af gulerødder og porrer dampes i smør, tilsættes tykke skiver rå kartofler, krydres med salt og hvid peber.

Hæld bouillon (fra retten) på, så kartoflerne netop dækkes.

Kartoflerne simrer under låg, til de er møre.

Ved anretningen tilsættes hakket persille.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her