Logo

Broccolipålæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dette pålæg med broccoli er lækkert til madpakken på rugbrød i en simpel sandwich eller som fyld i pandekager. Simpelt med lækkert.


200 g broccoli
1 dl mandelmayonnaise
1/2 tsk rosmarin
2 spsk tomatpuré
3/4 dl hk. sorte oliven.
salt
peber

*

Broccolien lægges i kogende vand 3 min., hældes i en sigte og overbruses med koldt vand.
Broccolien afdryppes godt.
Den skæres i ganske små buketter, og stilkene skæres i tynde skiver.
Mayonnaisen smages til med rosmarin, tomatpuré samt salt og peber.
Broccoli og oliven vendes i mayonnaisen, og det hele blandes godt sammen.
Velegnet til pålæg på rugbrød, sandwich og som fyld i pandekager

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffel-spinatgratinServer gratinen til et par gode kalvekarbonader, frikadeller eller en wienerschnitzel....
• Valnøddebrød - brunchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe MarquiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os