Logo

Hvidløgsolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 hvidløgsfed
1 kvist rosmarin
1 kvist timian
2 kviste basilikum
2-3 dl jomfruolivenolie
 
Pil hvidløgene og giv dem et hurtigt opkog.
Skyl hvidløgene i en sigte, og dup dem tørre.
Hak hvidløgene groft og kom dem i en flaske eller glas sammen med krydderurterne.
Hæld olien over.
Luk flasken og lad den stå mørkt og køligt 1 uge. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her