Logo

Hvidløgsost, billig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidløgsost smager dejligt for eksempel på et stykke godt franskbrød, og her en en nem opskift til hvordan man laver hjemmelavet hvidløgsost. Husk dog at gå i gang i god tid, da osten skal stå i 12 timer i køleskab.

 

1 liter Yoghurt Naturel eller Ymer eller A-38.
2-3 friske hvidløgsfed
lidt friskhakket persille
 
Hæld så meget tykmælk som du synes der skal bruges i en tragt med
kaffefilter.
Sæt det i køleskabet i 12 timer eller lidt mere.
Husk at sætte en kande under tragten til at fange den megen osteløbe
der vil komme under opholdet i køleskabet.
Næste dag:
Den faste ost lægges ned i en skål.
Tag nu hvidløgsfeddene og pres dem gennem en hvidløgspresser.
Bland det pressede hvidløg i osten, tilsæt finhakket persille efter smag
samt en ganske lillebitte smule salt og peber.
 
Tips: Du kan sagtens anvende andre ting i osten. Prøv fx med små
ananasstykker eller sammen med frisk appelsinsaft. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her