Logo

Hvidløgssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 fed hvidløg (ca. 50 g)
100 g hvide champignoner
2 ½ dl mælk
1 terning okse- eller hønsebouillon
evt. ekstra champignoner i tynde skiver som fyld

Pil hvidløgsfeddene, skær dem igennem, og læg dem i en gryde med ca. ½ liter vand. Lad vandet koge op, og hæld det fra.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
Kom mælk, champignoner, hvidløg og bouillonterning i en rustfri eller emaljeret gryde (af hensyn til farven), og lad det snurre ved svag varme i ca. 20 minutter under låg.
Blend saucen, og varm den igennem inden servering.
Tilsæt evt. tynde skiver af 3-4 champignoner, når saucen varmes igennem.

Anvendelse: Hakkebøf, oksebøf, stegt kylling eller kalkun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her