Logo

Brune kartofler 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg små faste kartofler
vand
salt
2 spsk sukker
20 g margarine

Kartofler koges møre i letsaltet vand og pilles.
Sukkeret varmes på panden, til det begynder at smelte og blive gyldent.
Margarinen røres i sukkeret.
Kartoflerne hældes i og vendes rundt i sukkerblandingen, til de er gyldne.
Ryst panden ind imellem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her