Logo

Brunede kartofler - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g små kogte pillede kartofler
1 spsk sukker
sødemiddel svarende til 20 g sukker
2 tsk fedtstof
1 dl vand
evt. kulør
 
Sukkeret smeltes i en gryde.
Fedtstoffet tilsættes.
Når fedtstoffet er smeltet, tilsættes 1 dl vand.
Pas godt på da vandet gør at det sprutter.
Karamellen størkner til en klump, men den smelter hurtigt igen ved at
lade det småkoge i kort tid.
Gerne under låg.
Kartofler og sødemiddel tilsættes.
Kartoflerne vendes jævnligt under bruningen.
Tilsæt evt. lidt kulør hvis der ønskes mere farve.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Russisk squashsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fløde-kålrabiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat af nye kartofler og linserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnsyltede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os