Logo

Brunt krydderbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 brød

3 dl honning
1 ½ dl rørsukker
4 dl mælk
2 ½ spsk stødt anis
½ dl kanel
1 strøget spsk stødt ingefær
½ spsk revet appelsinskal
1 tsk salt
6 ½ dl hvedemel
1 dl rugsigtemel
1 ½ spsk natron

Forvarm ovnen til 175°. Lavet opkog af honning, rørsukker, mælk, anis, kanel, ingefær, appelsinskal og salt. Køl det af. Bland hvedemel og natron og rør det i krydderbladningen til en jævn, let dej. Hæld dejen i 2 smurte, aflange brødforme (1 ½ liter). Sæt dem i ovnen og skru ned til 150°. Bag brødene 1 time og 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her