Logo

Bulgurbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg groft grahamsmel
500 g fint hvedemel
500 g bulgur (skal evt. udblødes i vand ½ times tid)
½ kg rugmel
2 ss.salt
250 g hakkede hasselnødder og/ell. mandler
250 g tørrede rosiner og/ell. abrikoser
300 g smeltet smør eller margarine
200 g sirup
250 g sukker
1 l. sødmælk

De tørre ingredienser blandes godt.
De fire nederste varmes op i en gryde, til blandingen er lunken og smeltet, og de tørre hældes i og blandes.
Den meget seje dej deles og presses ned i rugbrødsforme eller en bradepande.
En dejtykkelse på ca. 2 cm giver et tørt og hårdt brød.
Brødet bages i ovnen ved 180°C i mindst 1 time.
Ved en dejtykkelse på 3-6 cm skal brødet bage ca. 1 ½ time.
Læg evt. alufolie over den sidste ½ time for at undgå sort skorpe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her