Logo

Cæsars salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 iceberg salathovet
200 g brødcroutoner
1 fed hvidlød
4 ansjosfileter
1/2 citron
1 spsk sennep
2 dl olivenolie
1 æggeblomme (pasteuriseret)

Skær salaten i store tern ( 2x 2 cm) og skyl i koldt vand og tør.
Ansjos og hvidløg hakkes fint, rør æg sennep og citronsaft i, tilsæt nu olien langsomt under kraftig piskning til det bliver en lind masse, brug evt. en blender.
Lige før servering vendes salaten i dressingen, og der drysses med croutonerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karolines kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomatchutney 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartofler med æggestand og revet ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Houskove Knedliky - Bun DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!