Logo

Cæsars salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 iceberg salathovet
200 g brødcroutoner
1 fed hvidlød
4 ansjosfileter
½ citron
1 spsk sennep
2 dl olivenolie
1 æggeblomme (pasteuriseret)

Skær salaten i store tern ( 2x 2 cm) og skyl i koldt vand og tør.
Ansjos og hvidløg hakkes fint, rør æg sennep og citronsaft i, tilsæt nu olien langsomt under kraftig piskning til det bliver en lind masse, brug evt. en blender.
Lige før servering vendes salaten i dressingen, og der drysses med croutonerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her