1 frissé salat 
½ fed hvidløg 
1 æg (kogt 1 min. pga salmonella) 
3 skiver daggammelt franskbrød i terninger 
olie 
4 benfri sild eller ansjosfileter 
saft fra ½ citron 
3-4 spsk  reven parmesanost 
5 spsk  italian salatdressing 
 
Skyl salaten og skær den i stykker. 
Gnid salatskålen med hvidløg. 
Kog ægget i kun 1 min. 
Rist brødterningerne og læg dem på fedtsugende papir. 
Benfri sild hakkes. 
Kom dressingen i salat-skålen. 
Flæk ægget og skrab alt ud af skallen. 
Pisk æg med dressing. 
Tilsæt salat, brødterninger, hakket sild og bland godt. 
Pres citronsaft over salaten. 
Friskkværnet peber tilsættes. 
Drys tilsidst parmesanost i lidt ad gangen og bland. 
Den færdige salat skal være næsten tør.