Logo

Caesar salat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Caesar salat 2

 

Den enkle grønne salat med cremet dressing, sprøde brødcroutoner og parmesanost har været et sikkert hit i næsten 100 år.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 4-5 min.

 

#

1 romainesalat eller 2-3 mini-romainesalat

3-4 skiver hvedebrød

friskkværnet peber

50 g parmesanost

 

Caesar dressing:

1 æggeblomme

1 spsk limesaft eller citronsaft

2 tsk rødvinseddike

nogle dråber worcestershiresauce

½ dl olie

2 fed hvidløg

*

 

Skyl salatbladene i koldt vand, og slyng dem tørre.

Riv store blade i mindre stykker.

Blend alle ingredienserne til dressingen til ensartet tyktflydende konsistens.

Skær skorperne af brødet og skær det i terninger.

Rist dem sprøde alle sider på en tør pande.

Bland salatbladene med dressingen.

Krydr med peber, og drys med brødcroutoner og høvlet eller revet parmesanost.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FriseesalatI sæson April til Oktober
• Grøn salat med brødcroutoner og grønsagerNyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder....
• BabyspinatBabyspinat er ganske unge blade af spinat. De høstes, når de er små, så de er lige til at...
• Crepes Suzette 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!