Logo

Ceddar oste majsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl friske majskorn (ca. 3-4 majskolber)
2,5 dl revet ceddar ost
2,5 dl majsmel
1,2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
1 ¼ tsk salt
3 dl kærnemælk
2 æg
3 spsk smeltet smør
1 bdt frisk basilikum

Varm ovnen op til 200°C, og smør en ca. 20 cm. flad bradepande med smør.
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål.
Tilsæt kærnemælk, hele æg, smeltet smør, majskorn, ost og fintskåret basilikum.
Alt æltes godt sammen, og formes til et rundt brød.
Bag brødet i 35-45 minutter, til brødet er gyldent.

Tips: Grill eventuelt majskolberne først, så vil de få en let røget smag, som vil give brødet en anden karakter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?